Shopping i Rom

Shopping i Rom Rom har siden tidernes morgen været centrum for verdenshandel. I Roms storhedstid blev de bedste håndværkere flyttet til byen, hvor de forarbejdede en lang række materialer fra de fjerneste egne af det romerske imperium.

I dag er en del af håndværkerne naturligvis forsvundet, men Rom har stadig en stærk tradition for kunsthåndværk. I Palazzo delle Esposizioni er det muligt at købe brugskunst fremstillet af en lang række kendte designere.

Der er ikke så mange stormagasiner som i andre europæiske storbyer. I stedet kan man tage til indkøbscentret Cinecittá Duo Centro Commerciale med godt 100 butikker.

Færdigsyet, italiensk modetøj er ikke billigt, men det er ofte stadig billigere end de fleste andre steder. Alle de store, italienske modehuse er koncentreret i gaderne omkring Den Spanske Trappe. Her ligger bl.a. Prada, Gucci og Giorgio Armani.

Rom er også kendt for de mange friluftsmarkeder. Det mest kendte af dem alle er Campo de’Fiori, hvor man kan købe alt indenfor fødevarer. Er man til gamle bøger, bør man besøge Mercato delle Stampe, mens Porta Portese markedet kan byde på alt fra gammelt skrammel til små loppemarkedsfund.

Vil du vide, hvor de enkelte shopping-muligheder er, så kan du finde dem på kortet over Rom.

Find de billigste og bedste Hoteller og Flybilletter

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Rom

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Rom som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Rom

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Rom.

Supersaver

Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Rom

Vælg imellem mere end 1500 forskellige hoteller i Rom. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media