Storbyferie i Lissabon

Storbyferie i Lissabon Lissabon er det perfekte sted for en afslappet storbyferie. Her kan man kombinere sol og hyggelige caféer med kunst, kultur og spændende seværdigheder.

Livet leves først og fremmest på gaden, og når solen går ned åbner de mange barer, restauranter og diskoteker. Så fester man til den lyse morgen.

Byen byder også på alle former for musik. Her blandes musikken fra de tidligere kolonier med moderne pop. Mest populær er dog Lissabons egne musikgenre kaldet Fado, der er melankolske folkeviser om smerte, lidelser og ulykkelig kærlighed.

Lissabon er en moderne storby, der på en gang har forstået at forny sig, samtidig med at fortidens historie ikke er glemt. Her møder man både gammel maurisk, gotisk, romantisk og barok byggestil og moderne arkitektur.

Og så er der Lissabons metro, der er et kapitel for sig. Her blandes den moderne infrastruktur med kulturen. Hver enkelt station er unik og et kunstværk i sig selv.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Lissabon

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Lissabon som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Lissabon

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Lissabon.

Supersaver

Supersaver er et af Europas største rejsebureauer med salg i flere lande. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Lissabon

Vælg imellem mere end 170 forskellige hoteller i Lissabon. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media