Storbyferie i Paris

Storbyferie i Paris Det er ikke uden grund, at Paris også bliver kaldt Byernes By. Hovedstaden i Frankring har alt, hvad man kan ønske dig af en storbyrejse - hvad enten man er til gourmetmad, kunst eller romantik.

I løbet af en weekend i Paris kan man være romantisk i Montmartre, se Mona Lisas mystiske smil på Louvre og nyde den fantastiske udsigt fra byens største seværdighed, Eiffeltårnet. Eller man kan vælge at tilbringe hele dagen på en af de utallige caféer.

Er man til god mad, er man kommet til det rette sted. Paris kan byde på fantastiske gourmetrestauranter, hvor man kan nyde den franske kogekunst med et glas dejlig rødvin til. Efterfølgende kan man kaste dig ud i det vilde natteliv.

Paris er også shopping. Byen er en af verdens helt store modemekkaer - de største modehuse er alle beliggende på Champs-Elysées. I den anden ende af prisskalaen kan man gøre nogle fantastiske kup på de mange loppemarkeder.

Udover tøj kan man også med fordel shoppe i de spændende butikker med indretning, glas og porcelæn, antikviteter, gallerier og delikatesser. Skal man nå det hele, kræver det nok nærmest en miniferie.

Endelig er Paris også kendt for sine hoteller. Så selvom man sandsynligvis ikke er taget på storbyferie for at sove, kan det være en oplevelse i sig selv.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Paris

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Paris som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Paris

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Paris.

Supersaver

Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Paris

Vælg imellem mere end 1000 forskellige hoteller i Paris. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media