Vil du have de bedste rejsetilbud automatisk?

Er du træt af at skulle tygge dig igennem 17 nyhedsbreve, 6 rejsetillæg og 12 kataloger for at finde de bedste tilbud på rejser?

Så bliv fan af Rejsetilbud på Facebook og få automatisk besked om alle de bedste og billigste pakkerejser, hoteller og flybilletter - uden at gøre noget selv.

Rejsetilbud på Facebook Bliv fans af Rejsetilbud


Hvad mener kunderne?

Læs hvad kunderne siger om vores samarbejdspartnere:

FDM Travel
Hotels.com
Travelstart


Storbyferie i Budapest

Storbyferie i Budapest Budapest har over 1,8 millioner indbyggere, hvilket er godt en femtedel af landets befolkning.

Den berømte Donau-flod deler byen i to, med den bakkede Buda-del på venstre bred og det flade Pest på den højre.

De fleste af byens seværdigheder ligger på Borghøjen i Buda og i den centrale del af Pest. Det er derfor muligt at se en stor del af seværdighederne selvom man kun er på et weekendophold i Budapest.

Budapest er ikke så billig en by som tidligere. Alligevel er det muligt at få både en billig rejse dertil og shoppe til lavere priser end i mange vestlige byer.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Budapest

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Budapest som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Travelstart

Find de billigste flybilletter til Budapest

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Budapest.

Travelstart

Travelstart er et af Europas største rejsebureauer med salg i 16 lande. Travelstart kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Travelstart benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Travelstart.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Budapest

Vælg imellem mere end 250 forskellige hoteller i Budapest. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media