Shopping Lissabon

Shopping i Lissabon I Lissabon finder man alt fra små gadehandlere til elegante modebutikker.

Mange ting er væsentligt billigere end i Danmark, så man kan hurtigt få fyldt kufferten med bl.a. sko, tasker, smykker, kunsthåndværk, keramik, glas, porcelæn og ikke mindst marmor.

Det største udvalg af modetøj finder man i gaderne Rua Garrett, Rua Augusta, Avenida de Roma og Avenida da Liberdade. Her finder man kendte mærkevarer som Armani, Louis Vuitton og Hugo Boss.

Chiado og Principe Real kvarterne er stedet for design. I de mange designbutikker finder man både lokal, portugisisk design og internationale, kendte designere.

På det farverige Mercado da Ribeira kan man finde friske råvarer og regionale specialiteter, mens det atmosfæriske Feira da Ladra loppemarked sælger stort set alt tirsdag og lørdag morgen.

Lissabon har også nogle af de største indkøbscentre i Europa. Det største (og mest populære) er Colombo. Det største stormagasin er det spanske El Corte Ingles.

Vil du vide, hvor de enkelte shopping-muligheder er, så kan du finde dem på kortet over Lissabon.

Find de billigste og bedste Hoteller og Flybilletter

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Lissabon

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Lissabon som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Lissabon

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Lissabon.

Supersaver

Supersaver er et af Europas største rejsebureauer med salg i flere lande. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Lissabon

Vælg imellem mere end 170 forskellige hoteller i Lissabon. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media