Billige Rejser til Rom

Rejser til Rom Rom er ligesom som Paris ikke en billig by at holde storbyferie i.

Det betyder dog ikke, at det er umuligt at finde billige flybilletter og hoteller i Rom.

Det kan bare være nødvendigt at kigge lidt bedre efter.

Fly til Rom

Rom ligger et godt stykke fra Danmark – og det afspejler sig naturligvis også i prisen på flybilletter. Og når der så samtidig ikke er den store konkurrence, ligger prisen desværre i den høje ende.

Men er man en smule fleksibel med afrejse- og hjemkomsttidspunktet, er det faktisk muligt selv i høsæsonen at finde en returbillet til under 1000 kroner hos Supersaver.

Hotel i Rom

Et hotel i Rom kan fås for godt 300 kroner hos Hotels.com.

Vil man gerne bo helt tæt på centrum, skal man dog regne med omkring 800 kroner. Så er man til gengæld også i gåafstand til de fleste af Roms seværdigheder.

Pakkerejser til Rom

Har man ikke rigtig mod på at arrangere det hele selv, så er en pakkerejse måske løsningen.

FDM Travel kan ofte byde på nogle rigtig gode tilbud på pakkerejser til Rom.


FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Rom

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Rom som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Rom

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Rom.

Supersaver

Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Rom

Vælg imellem mere end 1500 forskellige hoteller i Rom. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media