Shopping i Prag

Shopping i Prag Prag er ikke så billig som tidligere, men det er alligevel er det stadig muligt at gøre nogle rigtig gode indkøbskup.

Siden Fløjlsrevolutionen i 1989 er der sket rigtig meget i Prag – både hvad angår udenlandske og tjekkiske varer. I dag er alle de store amerikanske og vesteuropæiske kæder repræsenteret i Prag. Og man kan da også nemt få en hel dag til at gå med at shoppe i stormagasiner og specialforretninger i Prags centrums indkøbskvarterer.

Prags meste kendte stormagasin er Kotva, der ligger midt i centrum. Her er et bredt udvalg af vestlige varer som mode og elektronik fordelt på fire etager. Et andet populært stormagasin er Bílá Labut´, der i øvrigt var den første bygning i Prag med rulletrappe.

Ønsker man noget til børnene, er Detsky dum et stormagasin udelukkende med børneartikler.

En helt anden oplevelse kan man få på de traditionelle markeder i byen, der tilbyder alt fra grøntsager og frugt til russisk kaviar og brugte biler. De mest kendte er Havel og Holesovice.

Er man til traditionelt loppemarked, er det bedste Bustehrad Collector's Market tæt ved Lidice. Omkring juletid er der et stort julegavemarked på Stáromestské nám.

God souvenir kan findes overalt i Prag. Her kan man gøre nogle rigtig gode fund indenfor krystal, porcelæn, trælegetøj og antikviteter.

Vil du vide, hvor de enkelte shopping-muligheder er, så kan du finde dem på kortet over Prag.

Find de billigste og bedste Hoteller og Flybilletter

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Prag

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Prag som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Prag

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Prag.

Supersaver

Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Prag

Vælg imellem mere end 300 forskellige hoteller i Prag. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media