Billige Rejser til Prag

Rejser til Prag Der var engang, at man nærmest fik alting forærende, når man var på storbyferie i Prag.

Sådan er det desværre ikke helt mere.

Alligevel er det dog stadig muligt at shoppe og bo meget billigere i Prag end til andre, vestlige storbyer.

Fly til Prag

Til trods for at de lave priser i Prag ikke helt slår igennem på flybilletten, er det muligt at finde en returbillet til omkring 1000 kroner hos Supersaver.

Så selvom man kan køre de godt 800 km. på omkring ni timer, er det nok at foretrække – med mindre man vælger en hel miniferie med stop i Berlin på vejen.

Hotel i Prag

Hvad Prag ikke helt har i billige flybilletter, har byen til gengæld i billige hoteller. En overnatning kan hos Hotels.com fås for helt ned til 200 kroner.

Vil man bo lidt tættere på centrum, når prisen op på omkring 400 kroner for en overnatning. Men så får man til gengæld også et fint familiehotel.

Pakkerejser til Prag

Den nemmeste løsning af dem alle er dog at bestille en pakkerejse.

Det behøver ikke være en dyrere løsning i forhold til at klare det hele selv. FDM Travel har ofte gode tilbud på pakkerejser til Prag.


FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Prag

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Prag som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Prag

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Prag.

Supersaver

Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Prag

Vælg imellem mere end 300 forskellige hoteller i Prag. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media