Shopping i Berlin

Shopping i Berlin< Generelt ligger prisniveauet lidt under det danske. Specielt kameraer og andre elektriske apparater kan med fordel købes i f.eks. Saturn-kæden i Berlin (med butikker på Alexanderplatz og Postdamer Arkaden).

Berlin har også en lang række stormagasiner. Det største af dem alle er KaDeWe – der samtidig er Europas største.

Indkøbscentret blev indviet i 1907 og med sine næsten 60.000 m2 fordelt på syv etager, kan man få alt fra kosmetik til porcelæn.

Den mest imponerende etage er dog den sjette, som er et sandt paradis for gourmeter. Her er simpelthen alt, hvad man kan forestille sig indenfor mad og drikke. Vælg bl.a. mellem 1700 forskellige oste, 1000 forskellige pølser og 800 brødsorter. Eller på jagt efter hele vildsvin, rådyr og alverdens fjerkræ.

Spredt over hele etagen er der desuden prøvesmagningsdiske, hvor man kan smage lidt af det, KaDeWe kan byde på.

Er man mere til loppemarkeder, har Berlin også sin andel. De fleste foregår i weekenden, hvor det er muligt at gøre nogle rigtig gode fund. De bedste er Flohmarkt am Arkonaplatz, Kunst- und Nostalgiemarkt ved Museumsinsel og Grosser Berliner Trödel- und Kunstmarkt på Strasse de 17. Juni i Tiergarten.

Ved juletid er der en lang række julemarkeder (Weinachtsmärkte) mange steder i byen. Hvor man kan få Glühwein og en vaffel eller pølse.

Vil du vide, hvor de enkelte shopping-muligheder er, så kan du finde dem på kortet over Berlin.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Berlin

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Berlin som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Berlin

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Berlin.

Supersaver

Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Berlin

Vælg imellem mere end 250 forskellige hoteller i Berlin. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media